Lederne i Valby gruppe

Her kan du se, hvem der er ledere i Valby gruppe. 

Daisy

Daisy er gruppeleder i Valby gruppe og har været spejder i 30 år. Daisy elsker at være på vores sommerlejre, som er årets spejder-højdepunkt for hende. 
Hun arbejder som SSA på plejehjemmet Ingeborggården.

Linda

Linda er flokleder og 24 spejderår. Hun er vild med alle vores sjove lejre. Hun er sygeplejerske og ansat i specialist team i visitationen sundhed og pleje.

Maya

Maya er flokleder og har været spejder i 26 år. Hendes bedste spejderoplevelse var en tur til spejdercentret Our Chalet i Schweiz. Hun arbejder som rådgivende Ergoterapeut på Hjælpemiddelcentret i København.

Jeanette

Jeanette er flokleder og laver også program til seniorerne. Hun har været spejder i 25 år, og som så mange af de andre ledere elsker hun vores lejre med hyggeligt samvær med børn, unge og de andre ledere. 
Jeanette er pædagog, og er i øjeblikket ved at uddanne sig videre til socialrådgiver.

Louise

Louise er flokleder og har været spejder i 22 år. Louises bedste spejderoplevelse var World Scout Jamboree 2011 i Sverige. Hun arbejder som sagsbehandler i NaturErhvervstyrelsen, men er pt. på barsel.

Maria

Maria er tropleder. Hun har været spejder i 22 år og har gennem tiden rejst i både Malawi, Sydsudan og Zambia med spejderne, samt deltaget i FN-konferencer som repræsentant for pigespejderne. I øjeblikket er Maria på spejderorlov, da hun arbejder som programkoordinator for Danmission på Zanzibar. 

Mathilde

Mathilde er patruljeleder for Uglerne. Til dagligt går hun på Rødovre Gymnasium.

Ella

Ella er patuljeleder for Uglerne. Til dagligt går hun på Rødovre Gymnasium.

Laura

Laura er patuljeleder for Skumfiduserne.